Jednoúčelový VoIP komunikátor - Bičák, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2020)
Bakalářská práce se věnuje návrhu jednoduchého VoIP komunikátoru a to na Raspberry Pi. K Raspberry Pi je připojena externí zvuková karta ReSpeaker 2 Mics Pi HAT. Obslužný program je napsán v programovacím jazyce Python.

The bachelor's thesis deals with the design of a simple VoIP communicator on a Raspberry Pi. An external ReSpeaker 2 Mics Pi HAT sound card is connected to the Raspberry Pi. The utility is written in the Python programming language.
Dedicated VoIP communicator
Keywords: SIP; Raspberry Pi Zero WH; ReSpeaker 2 Mics Pi HAT; VoIP; PJSIP; SIP; Raspberry Pi Zero WH; ReSpeaker 2 Mics Pi HAT; VoIP; PJSIP