Analýza procesů ve firmě za účelem optimalizace informačního systému - Kuneš, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
První část práce je věnována teoretickým východiskům dané problematiky, které jsou nezbytné k jejímu porozumění. Následující druhá část se zabývá analýzou a současnou situací procesů určených k optimalizaci. Další kapitola práce se zaměřuje na samotný návrh optimalizace s použitím moderních technologií a upravených modulů programu Dynamics NAV 2018.

The first part of thesis is focused on teoretical basis of selected issues, which is importnant for understanding. The following second part deals with the analysis and the current situation of the processes to be optimized. The next chapter of the thesis focuses on the optimization design itself using modern technologies and modified Dynamics NAV 2018 modules.
Analysis of Company Processes in Order to Optimize the Information System
Keywords: Návrh optimalizace; ERP systém; ERP; informační systém; Microsoft Dynamics NAV 2018; Design of optimalization; ERP system; ERP; information system; Microsoft Dynamics NAV 2018