Podnikatelský záměr uvedení elektronického nákupního a zábavního centra na trh - Kysling, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Diplomová práce je návrhem podnikatelského záměru uvedení elektronického nákupního a zábavního centra na trh, při zhodnocení relevantních faktorů především z marketingového hlediska. Práce se zabývá zejména mapováním současné situace na trhu, marketingovým průzkumem a  návrhem na vymezení se od konkurence, přičemž také dochází ke zhodnocení projektu z hlediska realizovatelnosti navrhovaného řešení.

Diploma thesis is a proposal of the enterprise intention to introduce electronic shopping and fun center into market, while assessing relevant factors, from the marketing point of view in particular. The thesis mostly focuses on monitoring the current market situation, marketing survey and a proposal for a differentiation from the competitors, while there is also evaluation of the project in terms of feasibility of the solution under consideration.
Business Plan Launching an Electronic Shopping and Entertainment Centre
Keywords: Podnikatelský záměr; elektronický obchod; průzkum trhu; uvedení na trh; enterprise intention; e-shop; market survey; market introduction