Návrh internetových stránek - Havránek, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Bakalářská práce pojednává o návrhu webových stránek pro vzniklou firmu za účelem její prezentace a začlenění mezi ostatní stejně zaměřené podniky na trhu. Práce se obsahově zabývá postupem při vytváření internetové prezentace firmy, grafický design, programování a umístění stránek na internet. Nakonec tato práce popisuje finanční zhodnocení navrhnutého projektu, jeho nákladů a očekávaných přínosů.

Bachelor’s thesis deals with the web page design for a incurred company with the intention of internet promotion and the penetration of other same foccused undertakings. It illustrates the process of web page design, graphical design, web page programming and uploading a web page onto the internet. Finally this thesis takes into consideration the financial aspect of the proposed solution, his cost and expected benefit.
Web Pages Design
Keywords: Internet; tvorba internetových stránek; webhosting; HTML; DHTML; XHTML; XML; CSS; SEO; SEM; link; WWW.; Internet; web pages design; webhosting; HTML; DHTML; XHTML; XML; CSS; SEO; SEM; link; WWW.