Oceňování podniku - Zajíčková, Andrea (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato diplomová práce hodnotí finanční situaci společnosti HAL-KON, s. r. o. v období 2006 – 2008. Na základě teoretických poznatků z literatury je pomocí několika rozličných metod provedeno ocenění tohoto podniku.

This master´s thesis evaluates the economic situation of HAL-KON, s. r. o. in the years 2006 – 2008. There is in accordance with theoretical knowledge performed evaluation of company with a few of valuation methods.
Evaluation of Company
Keywords: Ocenění podniku; finanční analýza; účetní výkazy (rozvaha; výkaz zisku a ztráty); účetní hodnota; věcná hodnota; výnosové metody.; Evaluation of company; financial analysis; basic financial statement (the Balance Sheet; the Profit and Loss Statement); accountant value; subject value; earnings methods.