Paralelní řešení soustav obyčejných lineárních diferenciálních rovnic - Humená, Patrícia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2011)
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s numerickým řešením soustav obyčejných lineárních diferenciálních rovnic. Toto řešení se bude provádět pomocí paralelní implementace, která bude doplněna o synchronizaci vláken.

Objective of this thesis is to familiarize with the numerical solution of linear systems of ordinary differential equations. This solution will be implemented by using a parallel implementation including thread synchronization.
Parallel Solution of Systems of Linear Differential Equations
Keywords: Diferenciální rovnice; taylorova metoda; synchronizace; bariéra; vlákno; Differential equations; the taylor series; synchronization; barrier; thread