Doporučení vhodného účetního softwaru pro vybraný podnik - Staňková, Jaroslava (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na výběr vhodného účetního softwaru ve vybraném podniku. Specifikuje kritéria pro výběr účetního softwaru a na základě teoretických poznatků srovnává vybrané účetní informační systémy. Obsahuje návrh na změnu programového vybavení ke zvýšení efektivity zpracování účetnictví ve vybraném podniku.

The bachelor thesis focuses on selecting the appropriate accounting software in the selected company. Specifies the criteria for choosing accounting software and, on the basis of theoretical knowledge, compares selected accounting information systems. It includes a proposal to change software to increase the efficiency of accounting processing in the selected business.
Recommendation of Suitable Accounting Software for Selected Company
Keywords: Účetní software; účetní informační systém; ekonomický systém; ERP.; Accounting software; accounting information system; economic system; ERP.