Dvojčinný laboratorní spínaný zdroj se symetrickým výstupem - Burda, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Dvojčinný laboratorní spínaný zdroj se symetrickým výstupem 2x0-30 V/5 A, primárně regulovatelný prostřednictvím ovládacích prvků (tlačítka, rotační inkrementální snímač polohy) a následným zobrazením na alfanumerickém LCD displeji. Řídícím a komunikačním prvkem mezi uživatelem a zdrojem je mikrokontroler ATmega32 – 16PU.

Laboratory push – pull switching power supply with symetrical output 2x0-30 V/5 A, primarily through adjustable controls (buttons, rotary encoder position) and then displayed on the alphanumeric LCD display. Management and communication device between the user and the power supply of the microcontroller ATmega32 - 16PU.
Push-Pull switched power supply with symetric outputs
Keywords: Dvojčinný spínaný zdroj; ATmega 32; DAC102S085; REF5050; LM393; TL494; TL431; NE5532; PC817; LCD displej; Push - pull switching power supply; ATmega 32; DAC102S085; REF5050; LM393; TL494; TL431; NE5532; PC817; LCD display