Varianty financování pořízení dlouhodobého majetku - Tomaštík, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá důležitostí a následnou formou financování pořízení dlouhodobého majetku daného výrobního podniku, kde se porovnají dostupné možnosti financování a následně se vybere nejlepší možná varianta financování pro daný podnik, která umožní efektivnější pořízení dlouhodobého majetku.

This bachelor thesis is focused on the importance of pucrchasing long term assets and financing approachs for concrete production enerprise. After comparing accesible possibilities of financing, the best approach is chosen. It describes how to increase the effectivnes of purchasing long term assets.
Variants of Financing of Fixed Assets Acquisition
Keywords: dlouhodobý majetek; pořízení; financování; odpisy; využití; fixed assets; acquisition; financing; depreciation; utilization