Pokročilé zobrazování genealogických dat - Prostredníková, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Cílem této práce je vytvoření a návrh aplikace, která rozšiřuje možnosti reprezentace genealogických dat s využitím současných geografických informačních systémů. Podstatou aplikace je zpracování GEDCOM souboru, následná agregace a výběr dat podle uživatelských požadavků a vytvoření souboru KML, který je určen pro distribuci geografických dat.

The goal of this thesis is design and implementation of application which advances representation of genealogical data using current geographical information systems. The base of application is processing GEDCOM file, data agregation and selection on users request and creation of KML file, which is used to distribution of geographical data.
Advanced of Genealogical Data
Keywords: genealogie; GEDCOM; mapa; KML; PHP; Nette; genealogy; GEDCOM; map; KML; PHP; Nette