Programové nástroje pro týmovou práci - groupware - Mészáros, Gergely (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Práca prináša a systematizuje najnovšie poznatky z oblasti programových nástrojov pre tímovú spoluprácu. V práci je sústredená pozornosť na riešenie praktických otázok a problémov, ktoré sa vyskytnú počas práce v tímu. Veľká pozornosť je venovaná konkrétnej činnosti jednotlivých zamestnancov v tíme a k produktivite práce týchto zamestnancov. V jednotlivých etapách sú prezentované aplikácie na tímovú spoluprácu, resp. výber doporučených nástrojov, procesov a postupov pre IT firmu do 50 zamestnancov.

Job offers and systematise the knowledge of the latest software tools for team collaboration. The paper focuses attention on solving practical problems and issues that can be in the work of the team. Great attention is paid to the specific actions of individual employees in a team and the labor productivity of employees. Applications for team collaboration are presented in various stages, respectively there are recommended selection tools, processes and procedures for IT business to 50 employees.
Software Tools for Teamwork – Groupware
Keywords: práca v tíme; spolupráca; produktivita; produktivita práce a zamestnancov; efektívnosť; teamwork; collaboration; productivity; productivity of work and employees; efficiency