Strategie rozvoje firmy - Nesvadba, Kryštof (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Diplomová práce je zaměřena na návrh strategie rozvoje firmy specializující se na instalaci elektrického podlahového vytápění a prodej příslušenství. V teoretické části jsou vymezeny poznatky o problematice rozvoje mikropodniků a další související pojmy, včetně použitých výzkumných metod. Analytická část aplikuje vybrané metody na primární a sekundární data a vyhodnocuje aktuální situaci firmy. Návrhová část představuje konkrétní řešení pro budoucí udržitelný rozvoj firmy.

This diploma thesis is focused on the proposal of a development strategy for a company specializing in the installation of electric underfloor heating and the sale of components. The theoretical part defines the knowledge about the problem of microenterprise development and other related concepts, including the research methods used. The analytical part applies the selected methods to primary and secondary data and evaluates the current situation of the company. The proposal section presents specific solutions for the sustainable future development of the company.
Strategy of a Firms Development
Keywords: strategie rozvoje; mikropodnik; SWOT analýza; elektrické podlahové vytápění; uživatelské testování; mystery shopping; dotazník; development strategy; micro-enterprise; SWOT analysis; electric underfloor heating; user testing; mystery shopping; questionnaire