Laboratorní úlohy pro mikrokontroléry MC9S08LH firmy Freescale - Mikeska, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato bakalářská práce je věnována laboratorním úlohám pro mikrokontroléry MC9S08LH firmy Freescale. V úvodní části pojednává o periferiích mikrokontroléru a vývojové desce TWR-S08LH, která je osazena tímto mikrokontrolérem. Druhá část je věnována vytvoření sady laboratorních úloh, demonstrujících využití periferií mikrokontroléru a vytvoření vzorových programů v jazyce C pro tyto úlohy.

This bachelor’s thesis is about laboratory tutorials for Freescale MC9S08LH microcontrollers. In the first part, the thesis describes peripherals of microcontroller and also talks about development board TWR-S08LH. In the next part the thesis describes created pack of tutorials, demonstrating use of microcontroller’s peripherals and also describes creating of exemplary applications of C programming language.
Laboratory tutorials for Freescale MC9S08LH microcontrollers
Keywords: Freescale; mikrokontrolér; MC9S08LH; TWR-S08LH; laboratorní úlohy; jazyk C; Freescale; microcontroller; MC9S08LH; TWR-S08LH; laboratory tutorials; C programming language