Vyhodnocení klíčových zahraničních trhů pro výběr dodavatelů ve společnosti. Škoda Auto - Kabáč, Ľudovít (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práce se zaobírá problematikou hodnocení klíčových zahraničních trhů pro možnosti nákupu a zásobování ve společnosti ŠKODA Auto, a. s. Analyzuje vnější a vnitřní prostředí vybrané společnosti a vyhodnocuje současné podmínky na klíčovém dodavatelském trhu. Kromě toho se věnuje nákupnímu procesu, způsobu lokalizace a způsobu hodnocení dodavatelů ve zvolené společnosti. Práce by měla případnému čtenáři poskytnout obraz o současných trendech a možnostech na vybraném dodavatelském trhu

The Diploma Thesis seeks to evaluate key markets of the SKODA Auto company in terms of purchasing and supply possibilities. It analyzes both Skoda's external and internal environments and assesses current conditions in their key foreign supply market. Furthermore, it describes the purchasing process, methods of localization of suppliers, as well as possible methods of evaluation of Skoda's suppliers. The Thesis should provide the reader with an overview of current trends and opportunities in Skoda's supplier market.
Evaluations of Key Foreign Markets for the Supplier Selection in Society Skoda Auto
Keywords: automobilový průmysl; automobilový trh; CKD; Dekret 166; Dekret 566; dodavatel; dodavatelský trh; hodnocení; JIS; JIT; ŠKODA Auto; Ruská federace; Rusko; Automotive; Automotive Market; CKD; Decree 166; Decree 566; The Supplier; The supplier's Market Evaluation; JIS; JIT; SKODA Auto; Russian Federation; Russia