Studie efektivnosti podnikového vzdělávání ve strojírenském podniku - Kabelíková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá nastavením procesu hodnocení efektivity vzdělávání ve strojírenském podniku. Je vybráno několik konkrétních aktivit, na kterých je nejdříve provedena analýza, poté je nastaven a aplikován systém hodnocení. Účelem práce je nastavení efektivního využívání firemních zdrojů pro vzdělávání zaměstnanců a způsob jejich hodnocení. Cílem celého procesu je nastavení hodnocení efektivity vzdělávání u konkrétní aktivity.

This thesis deals with the setup process evaluation of the effectiveness of corporate training in an engineering company. A few concrete activities have been chosen which first analyzed, then set and applied to the evaluation system. The aim is to see how efficient the use of corporate resources for training staff, and their evaluation is. The process has set the evaluation of the effectiveness of specific training activity.
A Study on the Effectiveness of Corporate Training in an Engineering Company
Keywords: lidské zdroje; firemní vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; školení; hodnocení vzdělávání; efektivita vzdělávání; human resources; corporate education; staff development; training; educational evaluation; effectiveness of education