Návrh obchodnej strategie firmy vstupujúcej na slovenský trh - Kniš, Leo (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Táto diplomová práca sa zaobera témou, ako môže jeden z najväčších operátorov na trhu s hazardnými hrami zvládnuť zmenu zákona na Slovensku. V teoretickej časti práca obsahuje prehľad foriem vstupu na trh. Teória je následne použita na stanovenie hlavného cieľa práce, ktorým je návrhnutie možnej stratégie vstupu na slovenský trh.

This thesis deals with the topic, how one of the world’s leading sports betting and gaming group can cope with legislative change on the Slovak gambling market. The theoretical part of the thesis contains a review of Market Entry Strategies. Conducted analyses are used to determine the main objective of the thesis, which is to propose possible Market Entry for the company.
Market Entry Strategy of Company into Slovak Market
Keywords: Vstup na zahraničný trh; Porterova analýza piatich síl; PESTEL; SWOT; Market Entry; Porter’s Five Forces Analysis; PESTEL; SWOT