Návrh internetových stránek - Bolehradská, Dunja (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Bakalárska práca má za úlohu navrhnúť dynamickú internetovú stránku. Pojednáva o nedostatku efektívnych riešení pre výmenu kariet hráčov Trading Card Games a zároveň poskytuje návrh a implementáciu vzniku internetového portálu, ktorý bude slúžiť týmto hráčom na výmenu kariet. Neodmysliteľnou súčasťou práce sú aj teoretické východiská.

Bachelor‘s thesis aims to design a dynamic website. It discusses the lack of effective solutions for players of Trading Card Games to trade their cards, and also provides design and implementation of a web page that will serve these players to exchange cards. The essential part of bachelor’s thesis are also theoretical resources.
Web Pages Design
Keywords: Internetová stránka; Trading Card Games; web design; PHP; MySQL; XHTML; CSS; AJAX; JavaScript; Web page; Trading Card Games; web design; PHP; MySQL; XHTML; CSS; AJAX; JavaScript