Řízení lidských zdrojů v Dopravním podniku města Brna a. s. - Magdová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Diplomová práce „Řízení lidských zdrojů v Dopravním podniku města Brna, a.s.“ se zaměřuje na teoretická východiska a následné porovnávání s analýzou skutečného stavu řízení lidských zdrojů v podniku, s důrazem na léta 2007-2009. Výsledky analýzy jsou zpracovány do vlastního návrhu na zvýšení efektivity práce v podniku a jsou nabídnuty vedení podniku k možnému využití.

This master’s thesis " Human Resource Management at DPMB, Inc.“, is focuses on the theoretical basis and subsequently compared with the analysis of the actual state of human resource management in the enterprise, with emphasis on 2007-2009. Analysis results are processed in own proposal to increase work efficiency in business. The results of analysis are offered to management for possible use.
Human Resource Management at DPMB, Inc.
Keywords: Personalistika; řízení lidský zdrojů; organizační struktura; analýza pracovních míst; výběr pracovníků; hodnocení zaměstnanců; odměňování práce; vzdělávání.; Personnel management; human resource management; organizational structure; analysis of working places; recruitment; employee appraisal; combination compensation; training.