Využití modelu rekuperace kinetické energie vozidel - Galda, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
Analýza aplikace konkrétního modelu rekuperace kinetické energie vozidel.

Analysis of concrete model application of vehicle's kinetic energy regeneration.
Use of models of vehicle´s kinetic energy recovery
Keywords: model; hydraulika; hybridní; vozidlo; rekuperační; model; hydraulics; hybrid; vehicle; regeneration