Návrh sledování repase vysokozdvižných vozíků - Nitschneider, Richard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Práca predkladá návrh komplexného monitorovania procesu repasie vysokozdvižného vozíka v regionálnom repas centre pre strednú a východnú Európu. Návrh sleduje zvýšenie celkovej spokojnosti zákazníkov. K samotnej voľbe formy monitorovania došlo na základe teoretických východísk a analýzy procesov. Monitorovanie činností procesu je realizované na základe čiarových kódov a skenovacích zariadení, ktoré sú schopné rozlíšiť dátum a čas. Výsledkom návrhu je zvýšenie celkového prehľadu zákazníkov v rámci procesu, zvýšenie spokojnosti zákazníkov a zlepšenie podpory riadenia a rozhodovania.

The project elaborated proposal of comprehensive monitoring of the forklift reconditioning process at the regional refurbishment center for central and east Europe. The proposal aims to increase overall customer satisfaction. The choice of the specific form of monitoring was based on theoretical background and process analysis. Monitoring of process activities is carried out on the basis of barcodes and scanning devices, which are able to distinguish the date and specific time. The proposal results are an overall customer overview increase within process, customer satisfaction increase and support improvement of managing and decision making.
Proposal for Monitoring Lifttrucks Refurbishment Process
Keywords: čiarový kód; monitorovanie; proces; systém správy podnikových zdrojov; vozík; barcode; monitoring; process; Enterprise Resource Planning; forklift truck