Návrh změn odměňování pracovníků v divizi vybrané společnosti - Švárna, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na odměňování pracovníků divize společnosti SIGMA GROUP, a.s. Teoretická část obsahuje shrnutí základních pojmů, které se týkají odměňování a motivace pracovníků. Praktická část bude obsahovat poznatky o odměňování pracovníků v divizi a současně budou navrženy změny v odměňování pracovníků.

This bachelor´s thesis is focused on rewarding employees of division SIGMA GROUP, a.s. The theoretical section contains definitions of elementary terms regarding rewarding and motivation of employees. Practical part of this thesis contains findings regarding awarding of employees in this division and proposes changes in the rewarding system.
Proposition of Changes in Rewarding Employees in the Chosen Divisions of Company
Keywords: odměňování; odměňování pracovníků; mzda; zaměstnanec; benefity; rewarding; rewarding employees; wages; employee; benefits