Návrh a realizace automaticky parametrizovatelného tape-in-feederu. - Zmítko, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a konstrukcí parametrizovatelného tape in feederu, který je odnímatelnou součástí programovacího automatu Storm. Tape in feeder je zařízení určené ke strojovému dávkování čipů do stroje. Parametrizovatelný feeder bude přímo nahraditelný za feedery Hover-Davis, které využívají stejné zástavby a komunikačního rozhraní. Feeder bude navržen tak, že bude mít proměnnou šířku sevření pro různé pásky a bude obsahovat rozšiřující funkce zjednodušující výrobní proces.

This bachelor´s thesis deals with design and development of a parameterizable Tape in feeder attachment of an automatized programming machine Storm. Tape in feeder is a device which carries the tape with chips into the machine. This parameterizable feeder will be directly replaceable with the Hover-Davis feeders which are using the same installation space and communication interface. Feeder will be designed in a way, that accommodates for different tape widths and contains functions to simplify manufacturing process.
Design and realization of automatically parameterizable tape-in-feeder.
Keywords: Feeder; tape; čip; motor; driver; ESP32; senzor; krok; Feeder; tape; chip; motor; driver; ESP32; sensor; step