Způsoby rekultivace tělesa skládky komunálnícho odpadů - Liška, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rekultivace tělesa skládky komunálního odpadů. Popisuje jednotlivé kroky a opatření pro její výstavbu a následné provozování.

The bachelor work deals with issue of reclamation of landfill. It describes particular steps and arrangement for its construction and follow-up running.
Metods of Recultivations Wastedeponie
Keywords: Odpad; skládkování; rekultivace; Waste; waste disposal; recultiivation