Výběr a implementace informačního systému - Laptanovič, Jekatěrina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá výběrem a implementací informačního systému pro společnost Thermofisher Scintefic v Brně. Pro pochopení dané problematiky jsou nejdříve představena teoretická východiska. Ve druhé části je analyzován současný stav společnosti. V poslední časti na základě získaných výsledků je navrhnuta změna, která zahrnuje výběr nového systému a návrh možného průběhu jeho implementace.

This diploma thesis is dealing with selecting and implementation an information system for Thermofisher Scientefic. To understand the issue, the teoretical background is presented first. Second part is analyzing the current status of the company. The last part displays the procedure for choosing the most suitable information system and proposal of its implementation based on obtained results.
Implementation of the information system
Keywords: informace; informační systém; implementace; proces; ERP; SAP S4/HANA; výběr systému; Information; information system; implementation; process; ERP; SAP S4/HANA; selection of information system