Návrh databáze pro vybranou společnost - Bartoš, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Cílem této práce je návrh databáze pro vybranou společnost, která se týká tvorby výrobních štítků. V rámci této práce se budu zabývat především návrhem struktury této databáze a následně její implementací. Databáze bude realizována na platformě Microsoft SQL Server za pomocí nástrojů Microsoft Management Studia.

The aim of this thesis is to design a database for a selected company, which concerns the creation of production labels. Within this thesis I am going to concentrate on designing the structure of the database and its implementation. The database will be implemented on the Microsoft SQL Server platform using the tools of Microsoft Management Studio.
Database Design for a Selected Company
Keywords: databáze; databázový systém; Microsoft SQL Server; SQL; ER–diagram; relace; database; database system; Microsoft SQL Server; SQL; ER-diagram; relation