Nekonvenční metalurgické pochody a tavicí agregáty - Dvořák, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Bakalářská práce je odbornou rešerší, popisující nekonvenční metalurgické pochody a tavicí agregáty. Je vysvětlen princip každého pochodu a jeho případné možnosti a použití.

Bachelor´s thesis is a technical summary describing the unconventional metallurgical processes and melting equipment.
Unconventional metallurgical processes and melting equipment
Keywords: Vakuum; přetavování; rafinace; krystalizátor; kelímek; struska; ingot; Vacuum; remelting; refining; crystallizer; crucible; slag; ingot