Studie řízení zásob v obchodní organizaci - Valčíková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na studii a optimalizaci řízení zásob v obchodní organizaci. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy týkající se řízení zásob. V praktické části se zaměřím na analýzu současného stavu zásob, třídění zásob, analýzu činnosti dodavatelů. Na základě analýzy současného stavu stanovím nedostatky a navrhnu řešení těchto nedostatků. Tento návrh povede k efektivnějšímu řízení zásob v dané organizaci.

This thesis focuses on the study and optimization of inventory management in the business organization. There are characterized basic concepts related to inventory management in the theoretical part. The practical part will focus on the analysis of stocks, sorting inventory and analysis of business suppliers. Based on the analysis of the current state I will set shortcomings and suggest solutions to these shortcomings. This proposal will lead to more effective inventory management in the organization.
The Study Inventory Management in the Business Organization
Keywords: Zásoby; řízení zásob; ABC analýza; dodavatel.; Inventories; inventory management; ABC analysis; suppliers