Python skripty pro úpravu PDF dokumentů - Škeřík, Patrik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2024)
Předmětem bakalářské práce je vytvoření skriptu v jazyce python s použitím knihovny pikePDF, který opraví nesprávné kódování znaků v PDF dokumentech.

The subject of the Bachelor thesis is programming a script in python programming language using the pikePDF library. This script fixes incorrect encoding of symbols in PDF documents.
Python scripts for automated editing of PDF files
Keywords: PDF; pikePDF; python; Unicode; CID; glyfy; PDF; pikePDF; python; Unicode; CID; glyfs