Rozdíly ve finanční pozici a výkonnosti podniku při vykazování účetních informací dle IFRS a dle české účetní legislativy - Krausová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu rozdílů ve finanční pozici a výkonnosti podniku při vykazování účetních informací dle IFRS a dle české účetní legislativy. Součástí této práce je aplikace teoretických poznatků na konkrétní praktický příklad a zhodnocení jejich vlivu na obraz o finanční situaci a výkonnosti podniku.

The master’s thesis is focused on the analysis of differences in company’s financial position and performance at financial reporting under IFRS and under Czech accounting. One part of this thesis is application of theoretical knowledge to the practical example and evaluation of their impact on the company´s financial position and performance.
Differences in Company´s Financial Position and Performance at Finacial Reporting under IFRS and under the Czech Accounting Law
Keywords: Mezinárodní standardy účetního výkaznictví; česká účetní legislativa; účetnictví; finanční pozice a výkonnost podniku; International Financial Reporting Standards; Czech Accounting Law; Accounting; Company´s Financial Position and Performance