Rodinný dům ve Velkém Meziříčí - Plodík, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Předmětem bakalářské práce je projekt rodinného domu, který je zpracován ve formě projektové dokumentace, obsahující všechny náležitosti dle platných předpisů. Jedná se o samostatně stojící třípodlažní rodinný dům s dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím, který se nachází ve Velkém Meziříčí par.č. 3627/14. Objekt je zastřešen z jedné části sedlovou střechou a z druhé části plochou střechou, která slouží jako terasa. Objekt je uřčen pro šestičlennou rodinu.

The subject of the Bachelor thesis is project of a family house, which has been elaborated as a design documentation contailing all requisetes conforming to the valid regulations. It is a three above ground house with two floors and a basement. The object is located in the Velké Meziřiči plot number 3627/14. The building is covered from one part of a gable roof and the second part of the flat roof that serves as a terrace. The building is designed for a family of six members.
Detached House in Velke Mezirici
Keywords: Rodinný dům; třípodlažní; sedlová střecha; plochá střecha; Family house; three above ground; gable roof; flat roof