Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrh změn na jeho zlepšení - Šreková, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou systému hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti. První část je zaměřena na shrnutí základních teoretických pojmů týkajících se hodnocení a odměňování pracovníků. Druhá část obsahuje analýzu daného problému v konkrétní společnosti. V poslední části jsou navrženy změny v systému hodnocení a odměňování.

The bachelor thesis deals with the questions of the evaluation and remuneration systems of employees in a selected company. The first part focused on the basic theoretic concepts related to employee evaluation and remuneration. The second part contains an analysis of the problem in a particular company. The last part proposes changes in the system of evaluation and remuneration system
Employee Remuneration System in the Selected Company and Proposal of Changes to its Improvement
Keywords: zaměstnanec; hodnocení zaměstnanců; odměňování zaměstnanců; mzda; zaměstnanecké výhody; motivace; employee; employee evaluation; employee remuneration; work performance; wage; employee benefits; motivation