MY CODE/WORLD - Franková, Anna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
My Code/World je osobní umělecký výzkum prostředí, ve kterém se pohybuji ve své profesi programátora - nikoli ovšem fyzického prostředí, ale virtuálního prostředí interface počítače. Tento výzkum probíhá přibližně od října minulého roku a jeho výsledkem je cyklus volně navazujících prací (skic, experimentů), které prezentuji jako instalaci v prostorech ateliéru AGD2 FaVU.

My Code/World is a personal artistic research of the environment in which I work as a programmer - not a physical environment, but the virtual environment of a computer interface. This research has been taking place since roughly October 2016 and its result is a collection of loosely connected pieces (sketches, experiments), that will be presented as an installation within the studio space of the Studio Graphic Design 2, Faculty of Fine Arts, BUT.
MY CODE/WORLD
Keywords: počítač; displej; interface; cyklus; umělecký výzkum; programování; kód; příkaz; příkazová řádka; menu; zvýrazňovač kódu; computer; display; interface; collection; artistic research; programming; code; command; command line; menu; code highlighting