Analýza progresivních HW řešení pro zpracování real-time medíí - Režný, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2015)
Diplomová práce se zaměřuje na výběr vhodného HW řešení pro paralelní zpracování několika zdrojů zvukového signálu. Porovnává několik různých platforem založených na architekturách ARM, x86 a Epiphany, porovnává jejich výkon při sériovém a paralelním zpracování dat, jejich spotřebu energie a cenu.

Diploma thesis focuses on the selection of suitable HW solution for parallell processing of multiple audio sources. Compares several different platforms based on architectures ARM, x86 and Epiphany, compares their performance in serial and parallel data processing, their energy consumption and price.
Analysis of progressive hardware for real-time media processing
Keywords: opus; audio; kodek; ARM; x86; Epiphany; Parallella; paralelní zpracování dat; opus; audio; codec; ARM; x86; Epiphany; Parallella; parallel data processing