Dopady krize způsobené covid-19 na činnost stavebního podniku - Daniel, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2022)
Diplomová práce vyhodnocuje jaký dopad měla krize způsobená covidem-19 na stavební podniky a to zejména pomocí dotazníkového šetření a rozhovorů se zástupci stavebních podniků. Teoretická část práce, která předchází dotazníkovému šetření a rozhovorům, popisuje stavební podnik a také vysvětluje témata, jako jsou například protiepidemické restrikce, kompenzační programy nebo nouzový stav, která nastolila covidová krize.

The diploma thesis evaluates the impact of the crisis caused by covid-19 on construction companies, especially through a questionnaire survey and interviews with representatives of construction companies. The theoretical part of the work, which precedes the questionnaire survey and interviews, describes the construction company and also explains topics such as anti-epidemic restrictions, compensation programs or the state of emergency caused by the covid crisis.
Effects of the crisis caused by Covid-19 on the operation of construction company
Keywords: Stavební podnik; pandemie koronaviru; nouzový stav; státní kompenzace; dotazníkové šetření; rozhovor.; Construction company; coronavirus pandemic; state of emergency; state compensation; questionnaire survey; interview.