Hodnocení finančního zdraví vybraného podniku - Sedmera, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
V bakalářské práci budu hovořit o společnosti hotel International Brno, a.s. a na základě finanční analýzy podám návrhy na možná zlepšení. V teoretické části práce budou definovány základní pojmy, včetně definic finanční analýzy a jejich různých částí. V praktické části bude na konkrétních finančních výkazech provedena samotná finanční analýza firmy.

In my bachelor thesis I’m going to compose complex financial view on the company hotel International Brno, a.s. and proposals to possible solutions. My eleborate will be based on the financial analysis. The theoretical part will define basic financial concepts. The practical part will aim for financial analysis.
Rating of Financial Health of the Selected Company
Keywords: Finanční situace firmy • SWOT analýza • Altmanův index • Likvidita • Aktivita • Rentabilita • Hodnocení • Řešení; Financial situaition of the company • SWOT analysis • Altmann’s index • Liquidity • Activity • Profitability • Classification • Solutions