Sestavení konsolidované účetní závěrky - Vrbová, Alžběta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práce se zaměřuje na problém sestavení konsolidované účetní závěrky. V této práci jsou sestaveny konsolidační pravidla a kroky, podle kterých se konsolidace účetní závěrky provádí. Podle těchto konsolidačních pravidel a jednotlivých kroků je sestavena konsolidovaná účetní závěrka.

The master´s thesis is about preparation of consolidated financial statements. In the thesis there are rules and steps which have to be used for preparation of consolidated financial statements. The preparation of consolidated financial statements is made according to these rules and steps.
The Preparation of Consolidated Financial Statements
Keywords: konsolidovaná účetní závěrka; konsolidační celek; konsolidační pravidla; konsolidační rozdíl; konsolidující společnost; consolidated financial statements; consolidation group; consolidation rules; consolidation difference; consolidating company