Návrh změny organizační kultury společnosti COOP v Albrechticích nad Orlicí - Servus, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato diplomová práce je zaměřena na zlepšení organizační kultury ve společnosti COOP Albrechtice nad Orlicí. Současná organizační kultura je zjištěna na základě vlastního pozorování a konzultace s vedoucím prodejny. Návrhy na změnu organizační struktury vzejdou z dotazníkového šetření, kdy byly zjišťovány názory a postoje zákazníků ke zvolené prodejně. Na základě tohoto průzkumu budou navrženy zlepšení, aby byly uspokojeny požadavky všech zákazníků.

This thesis is focused on improving the organizational culture in the COOP Albrechtice Orlici. The current organizational culture is established on basis of own observation and consultation with the Head shop. Proposals to change the organizational structures emerge from the survey when they were surveyed customers' views and attitudes to the selected store. Based on this survey will be designed to improve to meet the requirements of all customers.
Proposal for Organizational Culture Change at COOP in Albrechtice nad Orlici
Keywords: Prodejna; maloobchod; organizační kultura; dotazníkové šetření; COOP Albrechtice nad Orlicí; Shop; retail; organizational culture; survey; COOP Akbrechtice nad Orlici