Vzduchotechnika lékárenských prostor - Přikryl, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Tématem této bakalářské práce je návrh vzduchotechnického zařízení lékárenských prostor v Břeclavi. V rámci této práce je použito nuceného větrání, teplovzdušného větrání a klimatizace. Teoretická část se zabývá možnostmi zpětného získávání tepla a vlhčení vzduchu ve vzduchotechnice. V projektové části je řešen návrh čtyř vzduchotechnických zařízení pro dané prostory.

The topic of this bachelor’s thesis is a project of air conditioning equipment in the area of pharmacy in Břeclav. In terms of this work there is used air ventilation, hot air ventilation and the air conditioning. Theoretical part examines the possibilities of backward heat retrieval and humidification. Project part pursues a desing of four air conditioning units for area of pharmacy.
Třeba Air conditioning pharmacy premises
Keywords: Klimatizace; větrání; teplovzdušné větrání; zpětné získávání tepla; distribuční prvky; úprava vzduchu; útlum hluku; vzduchotechnická jednotka.; Air conditioning; ventilation; hot air ventilation; backward heat retrieval; distribution units; air preparation; noise reduction; air conditioning unit.