Návrh mobilní aplikace využívající umělou inteligenci pro asistenci s učením - Plemmlová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Bakalářská práce je věnovaná návrhu mobilní aplikace využívající umělou inteligenci k asistenci s učením. Slouží zejména pro studenty s poruchami učení či jinými specifickými potřebami. Aplikace umožňuje personalizované a interaktivní učení, které zvyšuje produktivitu a motivaci studentů.

The bachelor’s thesis is focused on the design of a mobile application utilizing artificial intelligence to assist with learning. It is primarily intended for students with learning disabilities or other specific needs. The application enables personalized and interactive learning, which enhances productivity and motivation among students.
Design of a Mobile Application Using Artificial Intelligence for Learning Assistance
Keywords: mobilní aplikace; umělá inteligence; ADHD; poruchy učení; vzdělávání; mobile application; artificial intelligence; ADHD; learning disabilities; education