Optimalizace procesů výrobní linky - Prokop, Aleš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Obsahem práce je představení metody simulace a simulačního software Witness jako nástroje pro podporu manažerského rozhodování v konkrétně mnou zvoleném podniku STEKO spol. s r.o. V práci je vytvořen model reálného podnikového procesu v programu a jeho následná optimalizace. V práci jsou použity metody modelování, simulace a optimalizace.

This thesis presents simulation method and simulation software Witness as a decision management instrument of a company, applied in STEKO spol. s r.o. The goal of this thesis is to create a model of real business process in the simulation program and following optimalization.
Process Optimization of the Production Line
Keywords: Modelování; simulace; optimalizace; Witness; Modelling; simulation; optimization; Witness