Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení - Ondřejková, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce analyzuje finanční situaci akciové společnosti Pivovar Jihlava, a. s., v letech 2011 – 2015, s použitím zvolených metod a ukazatelů finanční analýzy a na jejich základech definuje a formuluje vhodné návrhy na zlepšení stávající hospodářské situace vybrané společnosti.

This bachelor‘s thesis assess the financial situation of the company Pivovar Jihlava, a. s. in 2011 – 2015 with using suitable methods of the financial analysis and it also suggests convenient proposals for strengthen financial situation of the company.
Evaluation of the Financial Situation of a Company and Proposals for its Improvement
Keywords: finanční analýza; likvidita; rentabilita; vertikální analýza; horizontální analýza; financial analysis; liquidity; rentability; vertical analysis; horizontal analysis