Vývojové prostředí pro nanoprocesory - Plhák, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací knihovny nad generickými vývojovými nástroji, zapouzdřující a také rozšiřující jejich funkčnost. Knihovna mimo svou funkci odrazit nově vznikající požadavky programátorů nanoprogramů je především vyvíjena s cílem zjednodušit implementaci vývojového prostředí. Navržená knihovna byla implementována a nyní slouží jako základ vývojového prostředí "geneditor" vyvíjeného v rámci projektu Liberouter.

This thesis deals with analyse questions and implementation of library above the generic development tools. These tools extends and forms unified access structure for using applications. The library reflects not only requests coming as an orders from nanoprograms developers, but most important reason to create it is in making easy an implementation of now developing graphic development environment. This library was implemented, tested and set into graphics development environment named "geneditor". All this was created within project of Liberouter developers group.
Development Environment for Nanoprocessors
Keywords: Generické vývojové nástroje; model nanoprocesoru; nanoprocesor; simulace; vývojové prostředí; Generic development tools; model of nanoprocesor; nanoprocesor; simulation; development environment