Návrh informačního systému - Horák, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Cílem této bakalářské práce je návrh informačního systému, zaměřujícího se na rezervování termínů. Informační systém je navrţen ve spolupráci se společností ARTiiS GROUP a. s.

The aim of this bachelor thesis is a design of an information system which is focusing on reservations of dates. Information system is designed with ARTiiS GROUP a. s. company.
Design of an Information System
Keywords: Návrh informačního systému; Informační systém; PHP; Apache; MySQL; DF diagramy; ER diagramy; databáze; Design of an Information systém; Information systém; PHP; Apache; MySQL; DF diagrams; ER diagrams; database