Práce - Procházka, Přemysl (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Diplomová práce sestává ze série obrazů pracujících na principu materiálové direktivity, tzn. zobrazené je zobrazeno zobrazovaným.

Diploma work contains series of the pictures on the material-direct principle. It means I paint by the material which I show.
Labor
Keywords: diplomová práce; současná malba; materiálová malba; konceptuální malba; humor; abstrakce; diploma work; contemporary painting; material painting; conceptual painting; humour; abstraction