Návrh systému hodnocení zaměstnanců ve firmě AAA AUTO, a.s. - Pokoráková, Sandra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na systém hodnocení zaměstnanců ve vybrané společnosti. Obsahuje návrh takového hodnocení, který přispívá k lepší výkonnosti zaměstnanců.

This thesis focuses on employee evaluation system in selected companies. It contains a proposal of such a review, which contributes to better employee performance.
The Proposal of Employee Evalution System in AAA AUTO, a.s.
Keywords: Motivace; hodnocení; stimulace; odměňování; zaměstnanci; lidské zdroje.; Motivation; evaluation; stimulation; remuneration; employee; human resources.