Návrh a tvorba softwarové aplikace - Chlpíková, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh a tvorbu analytické aplikace pro konkrétní společnost. Aplikace je navržena pro operační systém tvOS běžící na zařízeních Apple TV. Kromě návrhu samotné aplikace se práce zabývá také analýzou současného řešení společnosti a možným alternativám. Součástí návrhové části je představení uživatelského rozhraní, tvorba vlastní databáze a návrh funkcí aplikace.

The bachelor thesis focuses on the design and development of an analytical application for a specific company. The application is designed for the tvOS operating system running on Apple TV devices. In addition to the design of the application itself, the thesis also deals with the analysis of the company's current solution and possible alternatives. The design part includes introducing the user interface, creating a custom database, and designing application features.
Design and Implementation of a Software Application
Keywords: tvOS; vývojový diagram; ER diagram; datové modelování; funkční modelování; Swift; Xcode; EPC diagram; tvOS; flow chart; ERD; data modelling; process modelling; Swift; Xcode; EPC diagram