Experimentální softwarový hudební nástroj na platformě Android, kombinující sampler, syntetizér, efektový procesor a sekvencer - Bezůšek, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2019)
Cílem práce je navrhnout a realizovat experimentální softwarový hudební nástroj na platformě Android, kombinující sampler, syntetizér, efektový procesor a sekvencer. Aplikace je navržena pro mobilní telefony. Experimentálnost aplikace spočívá v použití granulární syntézy na nahrané zvuky a s kombinací syntetických zvuků wavetable syntetizéru a efektů.

The aim of this thesis is to design and realize experimental software musical instrument on Android platform, combining sampler, synthesizer, effects processors and sequencer. The application is designed for smartphones. The application's experimental approach is in granular synthesis applied on recorded sounds with a combination of synthetic sounds produced in wavetable synthesizer and with applied effects.
Experimental Software Musical Instrument on Android Platform Combining Sampler, Synthesizer, Effects processor and Sequencer
Keywords: Softwarový hudební nástroj; sampler; syntetizér; efektový procesor; sekvencer; Pure Data; Android; Software musical instrument; sampler; synthesizer; effect processor; sequencer; Pure Data; Android