Systém pro hodnocení energetické náročnosti procesu profesní údržby prádla - Bobák, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Tato práce řeší problém určování energetické náročnosti procesu profesní údržby prádla analyzováním základních faktorů, které ovlivňují energetickou náročnost procesu a představuje některé výpočtové nástroje potřebné k řešení tohoto úkolu.

This thesis tries to solve a problem of energy intensity evaluation in professional laundry process via analysis of factors, which influence the energy intensity of the process and presents some computational tools needed for this challenge.
System for energy intensity evaluation in professional laundry process
Keywords: profesionální prádelna; energetická náročnost; experimentální měření; professional laundry; energy intensity; experimental measurement