Podnikatelský záměr - Alánová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Tato práce je zaměřená na podnikatelský záměr rozšíření Akademie bojových umění ve městě Vyškov. Hlavním cílem je tedy vytvořit plně realizovatelný plán. Práce je rozdělena do dvou částí. První z nich tvoří teoretická východiska. Tato část se zabývá zejména charakteristikou nejdůležitějších pojmů potřebných k pochopení problematiky. Ve druhé části se pak prakticky aplikují poznatky získané zpracováním části teoretické. Jsou provedeny potřebné analýzy, vyhodnoceny jejich výsledky a nastíněny možné postupy k jejich využití.

This work focuses on expanding the business plan of the Academy of Martial Arts in Vyškov. The main goal is to create a fully plan. The thesis is divided into two parts. The first is the theoretical basis. This part deals mainly with the characteristics of the most important concepts needed to understand the issue. In the second part, the knowledge gained by processing the theoretical part is applied. The necessary analyzes are carried out, their results evaluated and possible procedures for their use outlined.
Bussiness Plan
Keywords: Podnikatelský záměr; Akademie bojových umění; živnost; společnost; finanční plán; analýza prostředí; Business plan; Academy of martial arts; trade; company; financial analysis; environmental analysis