Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Alekhno, Milana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Diplomová práce je zaměřena na posouzení informačního systému vybrané společnosti Platební instituce Roger a.s. a na navrhnutí změn, které by mohly vést k jeho zlepšení. Práce je rozdělena do tří částí. V první části jsou vysvětleny důležité teoretické pojmy. Ve druhé části je analyzován současný stav společnosti a jejího informačního systému. Ve třetí a poslední části diplomové práce jsou pak navržena konkrétní opatření, která by měla přispět k lepšímu fungování informačního systému společnosti.

The thesis is focused on the assessment of the information system of the selected company Platební instituce Roger a.s. and on the proposal of changes that could lead to its improvement. The thesis is divided into three parts. In the first part important theoretical concepts are explained. In the second part the current state of the company and its information system is analyzed. In the third and last part of the thesis, specific measures are proposed that should contribute to the better functioning of the company's information system.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: Informační systém; IS; data; informace; hardware; software; analýza; ZEFIS; návrhy.; Information system; IS; data; information; hardware; software; analysis; ZEFIS; proposals.